Willem van Pol

Ik ben Willem van Pol, 43 jaar en woon met mijn gezin in Montfort. Dit jaar mag ik voor Roerstreek Lokaal! lijsttrekker zijn. Daar ben ik best trots op. Ik werk bij WML bij de onderzoeksafdeling. Daar werk ik samen met mijn collega’s elke dag aan goed en voldoende drinkwater voor iedereen in Limburg.

In de gemeenteraad van Roerdalen draai ik met veel plezier en energie al een tijd mee. Dat wil ik graag nog een periode voortzetten. Sinds 2018 ben ik fractievoorzitter en voor deze verkiezingen dus ook lijsttrekker. Juist bij Roerstreek Lokaal! voel ik me ook als lijsttrekker gelijk aan alle andere kandidaten. Dat vind ik ook altijd belangrijk in het leven; gelijkwaardigheid. Niemand is meer dan de ander. De lokale overheid moet er zijn voor de mensen, waarin ieders verhaal gehoord mag worden. Wat de uiteindelijke keus ook wordt; je moet het altijd het eerlijke verhaal kunnen uitleggen.