Ronald Dijke

Mijn naam is Ronald Dijke. Ik ben opgegroeid in Sint Odiliënberg en woon inmiddels al heel wat jaartjes in het mooie Montfort met mijn gezin. Ik ben vader van 2 kinderen. In het dagelijks leven zet ik me in voor een duurzame en veilige werkomgeving bij Koninklijke Mosa in Maastricht, waar ik als Manager Veiligheid, Gezondheid en Milieu werkzaam ben. Duurzaamheid is niet alleen een belangrijk onderwerp in mijn dagelijks werk of voor het bedrijfsleven in algemene zin. Ik ben van mening dat ook gemeenten en inwoners hieraan een bijdrage kunnen leveren, waarbij een stimulerende en faciliterende rol van de gemeente het succes positief zal beïnvloeden en belangrijk zal blijven.

In mijn vrije tijd speel ik graag met mijn team VC Montfort een partijtje volleybal en draag ik mijn steentje bij in de medezeggenschapsraad van het Connect College in Echt.

Ik ben opgegroeid met politiek en het onderwerp heeft altijd mijn interesse gehad. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het toekomstig bestendig maken van Roerdalen, zowel sociaal als financieel.