Ralph van den Waardenberg

Ik ben Ralph van den Waardenberg, 36 jaar en woon met mijn partner en twee kids in Herkenbosch aan de rand van het dorp. Ik werk bij de gemeente Weert als strategisch beleidsadviseur. Naast mijn gezin, werk en politieke ambities wandel en fiets ik graag. De Meinweg is één van de favoriete plekken om te recreëren. Verder luister ik graag naar muziek en speel ik in diverse coverbands in Nederland en Duitsland.

Ik ben de afgelopen 4 jaar als commissielid actief geweest binnen Roerstreek Lokaal! Vanuit mijn achtergrond als beleidsadviseur, kon ik deze rol goed uitvoeren. Maar om écht de belangen van onze inwoners van Roerdalen te kunnen behartigen ambieer ik een plek in de gemeenteraad. Aan het roer staan om de leefbaarheid en veiligheid van de 6 dorpen en alle inwoners te kunnen dienen is een groot voorrecht, wat ik ook graag de komende 4 jaar voor u wil doen.