Miriam Bommer-Tissen

Mijn naam is Miriam Bommer, 41 jaar oud en geboren en getogen in Vlodrop. Ik woon samen met mijn man Ard inmiddels alweer 15 jaar in Posterholt. We hebben samen drie kids, een zoon van 9, dochter van 7 en zoon van bijna 3. Ik werk bij 1MA, hét medisch adviesbureau van Nederland in Rosmalen als staffunctionaris Procesverbetering. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf waarbij ik ZZP’ers en MKB-bedrijven help slim en efficiënt te ondernemen. Ik ben een echt ochtendmens en geniet dan ook enorm van de stilte van de vroege ochtend om te trainen of buiten een flink stuk te hardlopen.

Ik ben iemand met veel ideeën over hoe ik het graag zou willen zien of waar ik denk dat behoefte aan is, nu en in de toekomst. De lokale politiek is dan de juiste plek om te beginnen. Daarnaast voel ik me erg betrokken en ben nieuwsgierig naar mijn medemens en ik hou ervan om mensen te verbinden en hen te helpen de juiste weg te bewandelen. De lokale politiek is helemaal nieuw voor mij, dus zal ik deze periode vooral op de achtergrond mijn stem laten horen!