Annemari Eichholtz

Ik ben Annemari Eichholtz, 49 jaar en woon in St. Odiliënberg. Ik ben getrouwd met Roel Hebben en samen hebben we een dochter, Anna. Ik werk 3 dagen per week bij Zuyderland Medisch Centrum in Sittard en Heerlen als senior beleidsadviseur voor de afdeling Kwaliteit. Een hele leuke en afwisselende baan.

Ik vind het heerlijk om samen met Roel en Anna vakantie te vieren en erop uit met onze hond Joepie. Bijkletsen met familie en vrienden of met mijn teamgenoten wat drinken na een volleybaltraining is altijd goed. En natuurlijk houd ik van een feestje op zijn tijd. Zo zal ik vastelaovend niet snel overslaan en ben ik altijd te vinden voor een leuk festival.

Doordat alle kernen in Roerstreek Lokaal! vertegenwoordigd zijn, hoor je wat er in Roerdalen speelt. Via de fractie kun je het geluid van Roerdalen laten horen in de gemeenteraad.  De wetenschap dat je als raadslid echt iets kunt betekenen voor iedereen in Roerdalen,  is voor mij heel belangrijk bij de keuze om me aan te sluiten bij Roerstreek Lokaal!.