verkiezingen

Roerstreek Lokaal! maakt lijsttrekker bekend

Het einde van het jaar nadert en de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 komen nu met rasse schreden dichterbij. De hoogste tijd voor nieuws dus!

Willem van Pol wordt de nieuwe lijsttrekker van Roerstreek Lokaal!

Willem (43), geboren, getogen en nog altijd woonachtig in Montfort is absoluut geen onbekend gezicht in de Roerdalense politiek. Hij is al sinds 2008 raadslid voor Roerstreek Lokaal! en al ver voor die tijd actief als commissielid. De afgelopen 4 jaar was hij naast raadslid ook fractievoorzitter. Nu neemt hij dus de rol van lijsttrekker op zich.


Willem: “Ik ben ontzettend trots dat ik de rol van lijsttrekker mag vervullen. Temeer omdat ik weet dat Roerstreek Lokaal! een partij is die vooral samen sterk staat. Het gaat richting de komende verkiezingen zeker niet alleen om mij als lijsttrekker. Samen met alle kandidaten – reeds ervaren of volledig nieuw – treden we deze gemeenteraadsverkiezingen vol enthousiasme en met ambitie tegemoet. Juist die gezamenlijke kracht is hetgeen mij aanspreekt en wat bij mij past als persoon. Daar verbind ik dan ook graag mijn naam als lijsttrekker aan”.

Willem van Pol neemt het ‘lijsttrekkersstokje’ over van Jan den Teuling die na deze bestuursperiode
van zijn welverdiende pensioen gaat genieten.

Bekende gezichten én nieuw elan
De kandidatenlijst van Roerstreek Lokaal! toont naast het bekende gezicht van de nieuwe lijsttrekker nog meer bekende gezichten. Loes Vestjens, Karin Hermans, Ruud Wolters en Roland Slangen – allen raadslid in de huidige bestuursperiode – blijven enthousiast en stellen zich graag opnieuw verkiesbaar. Ook huidig raadslid Piet van der Vorst is tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen nog op de lijst van Roerstreek Lokaal! te vinden. Hij sluit de kandidatenlijst van Roerstreek Lokaal! eervol af in de rol van lijstduwer.

Naast de reeds bekende en ervaren raads- en commissieleden staan er ook diverse nieuwe gezichten op de kandidatenlijst van Roerstreek Lokaal! Roerstreek Lokaal! is ontzettend blij dat er ook richting gemeenteraadsverkiezingen van 2022 weer nieuw elan op de lijst is gekomen. Het laat zien dat de lokale politiek leeft en dat inwoners van Roerdalen, jong en oud, hun verantwoordelijkheid willen nemen en de toekomst van Roerdalen samen verder vorm willen geven. Dat is een mooie basis voor de nieuwe bestuursperiode.

Plannen en visies omzetten naar acties en resultaten.
Voor Roerstreek Lokaal! wordt de nieuwe bestuursperiode een periode van ‘gewoon doen!’.

Willem: “De afgelopen jaren zijn er allerlei visies op papier gezet. Het is wat ons betreft nu tijd dat de gemeente deze visies gaat omzetten naar concrete acties en resultaten.”

Roerstreek Lokaal! Gewoon doen!

willem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *